Βοήθεια

συμβουλές

Επιβεβαίωση Email


Κατά την πρώτη εγγραφή σας χαρακτηρίζεστε ως Επαγγελματίας προπονητής και μπορείτε να διαχειριστείτε μόνο έναν σύλλογο. Ένα email επιβεβαίωσης θα αποσταλεί στην καταχωρημένη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας.

Για να ενεργοποιήσετε το λογαριασμό σας, κάνε κλικ στο σύνδεσμο (link) που θα υπάρχει μέσα στο email. Αν δε μπορείτε να κάνετε κλικ, δοκίμαστε να αντιγράψετε ολόκληρη τη διεύθυνση (με "copy-paste") στη γραμμή διευθύνσεων του προγράμματος πλοήγησης (browser).

Αν δε βλέπετε ένα email από το Soccer Manager στα εισερχόμενά σας, ίσως να έχει σταλεί κατά λάθος στον φάκελο ανεπιθύμητων μηνυμάτων λόγω υπερπροστατευτικών φίλτρων του ISP σας. Παρακαλούμε ανοίξτε τον αντίστοιχο φάκελο, βρείτε εκεί το email μας, και σημειώστε το ως μη ανεπιθύμητο.

Εάν ακόμα δεν μπορείτε να βρείτε το email επικύρωσης, μπορείτε να προσθέσετε [email protected] ως έναν δεκτό Αποστολέα/ Ασφαλής Λίστα/ Άσπρη Λίστα διεύθυνση email.

Εάν επιβεβαιώσετε την καταχωρημένη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας και ολοκληρώσετε το πρόγραμμα εκμάθησης, θα γίνεετε ένας Επαγγελματίας προπονητής και στη συνέχεια θα είστε σε θέση να διαχειριστείτε έναν δεύτερο σύλλογο.