Βοήθεια

συμβουλές

Γίνε ένας Διεθνής Προπονητής


Η διαχείριση Εθνικής ομάδας είναι ένα μοναδικό χαρακτηριστικό αποκλειστικά για Χρυσοί Προπονητές. Επομένως εάν είστε Χρυσός προπονητής θα έχετε την δυνατότητα να γίνετε προπονητής μιας εθνικής.

Κάθε Χρυσός προπονητής έχει την ευκαιρία να γίνει εθνικός προπονητής στους διάφορους Πρωταθλήματα, και δεν έχει σημασία ποιά ομάδα προπονεί ή πόσο επιτυχημένος είναι με αυτήν.

Υπάρχουν 80 εθνικές ομοσπονδίες μέσα σε κάθε Κόσμο Παιχνιδιού και η κενή θέση προπονητή κάθε ομάδας θα προσφέρεται με τυχαία επιλογή στους προπονητές που συμμετέχουν στον συγκεκριμένο Κόσμος Παιχνιδιού.

Εναλλακτικά μπορείτε να πάρετε τον έλεγχο οποιασδήποτε ελεύθερης θέσης επισκεπτόμενος τη Διεθνή Λίστα. Αν όμως έχετε αγοράσει έναν Τυπικός Κόσμος Παιχνιδιού ή έναν Προσαρμοσμένος Κόσμος Παιχνιδιού από το SM ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ θα μπορείτε να επιλέξετε μία αρχική ομοσπονδία για να προπονήσετε κατά τη δημιουργία του Κόσμος Παιχνιδιού.

Θα σας προσεγγίσει μια εθνική ομοσπονδία στον Κόσμο Παιχνιδιού μόνο αν δεν προπονείτε ήδη κάποια εθνική ομάδα μέσα σε εκείνον τον Κόσμο Παιχνιδιού. Αν σας προσεγγίσει κάποια από τις εθνικές ομοσπονδίες, τότε θα έχετε την ευκαιρία να δεχθείτε ή να απορρίψετε την προσφορά εργασίας.

Αν όμως απορρίψετε την προσφορά εργασίας τότε η ομοσπονδία δε θα σας ξαναπλησιάσει. Αν την αποδεχτείτε, θα γίνετε εθνικός προπονητής της συγκεκριμένης ομοσπονδίας, και θα αναλάβετε την εθνική ομάδα παράλληλα με την παρούσα ομάδα σας.

Όταν γίνεις εθνικός προπονητής μιας ομοσπονδίας θα σου γίνει συμβόλαιο, και κάθε συμβόλαιο έχει διάρκεια μέχρι και δύο σεζόν ανάλογα με την επιτυχία σου (καθώς μπορεί και να απολυθείς από την ομοσπονδία σου).