Βοήθεια

συμβουλές

Προσαρμοσμένος Κόσμος Παιχνιδιού Διαχειριστές Προπονητές


Μετά τη δημιουργία του Προσαρμοσμένος Κόσμος Παιχνιδιού σας μπορείτε να δείτε τους προπονητές στον Κόσμος Παιχνιδιού σας, όπως επίσης και να δεχτείτε ή να απορρίψετε νέους προπονητές πηγαίνοντας στο Οι παιχνιδόκοσμοί μου και πατώντας στην Game World Admin.

Μπορείτε επίσης να προσφέρετε ομάδες σε προπονητές στη Λίστα Φίλων σας, κάνοντας κλικ στο κάτω πλαίσιο αφού πρώτα διαλέξετε το όνομα τους πρίν κάνετε την προσφορά αυτη.

Αν θέλετε να επικοινωνήσετε με όλους τους προπονητές του Προσαρμοσμένος Κόσμος Παιχνιδιού, για παράδειγμα να τους ενημερώσετε για αλλαγές στους Προχωρημένους Κανόνες, τότε μπορείτε να στείλετε ένα μήνυμα σε όλους. Για να στείλετε ένα μήνυμα σε όλους απλά κάντε κλικ στο Send Global Message To Game World και στη συνέχεια πληκτρολογήστε στο κενό πεδίο το περιεχόμενο του μηνύματος και κάντε κλικ στην Αποστολή.

Στη Διαχείριση του Κόσμος Παιχνιδιού δεν υπάρχει η επιλογή να αφαιρέσετε κάποιον προπονητή από τον Προσαρμοσμένος Κόσμος Παιχνιδιού σας. Αυτό συμβαίνει γιατί οι προπονητές αφαιρούνται από έναν Κόσμος Παιχνιδιού μόνο εάν έχουν παραβιάσει τους Όρους Χρήσης και σε τέτοια περίπτωση θα γινόταν από την SMFA.

Παρακαλώ σημειώστε ότι δεν επιτρέπουμε κανένα είδος εκβιασμού ή εκφοβισμού από κανέναν διευθυντή εντός της SM κοινωνίας, είτε σε σχέση με μεταγραφές, ανταλλαγές των ομάδων ή άλλα παρόμοια. Οποιοσδήποτε διευθυντής βρεθεί να εκβιάζει ή να εκφοβίζει άλλα μέλη θα διωχθεί από το site άμεσα χωρίς καμία προσφυγή λόγω καταπάτησης των Όρων Χρήσης.