Βοήθεια

συμβουλές

Μεταγραφές


Πώς μπορώ να διαπραγματευτώ μια συμφωνία για έναν παίκτη;
Αν αγοράζετε ή πουλάτε ένα παίκτη μπορείτε να διαπραγματευτείτε μια συμφωνία και όχι μόνο να αποδεχτήτε ή να απορρίψετε την προσφορά. Μπορείτεείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στο προφίλ του παίκτη και να κάνετε κλικ στην καρτέλα Προσφορές Μεταγραφής/Δανεισμού πριν κάνετε κλικ στο Διαπραγματευτείτε ή μπορείτε να στείλετε στον άλλο διαχειριστή ένα Private Message.

Θα είμαι σε θέση να κάνω μεταγραφές με ένα σύλλογο που δεν έχουν προπονητή;
Σύλλογοι χωρίς προπονητή προστατεύονται καθώς ο Chairman θα αποτρέψει οποιεσδήποτε μεταγραφές με τον σύλλογο για ένα χρονικό διάστημα που είναι σε μια μεταβατική περίοδο.

Μπορώ ακόμα να κάνω μεταγραφές αν έχω 21 παίκτες;
Πρέπει να έχετε τουλάχιστον 21 παίκτες ανά πάσα στιγμή, επομένως εάν έχετε μόνο 21 παίκτες, μπορείτε να αγοράσετε είτε έναν παίκτη με χρήματα ή την ανταλλαγή ενός παίκτη σε μια μεταγραφή που θα κρατήσει την ομάδα σας στο ίδιο μέγεθος ή την αύξηση αυτής.

Πόσο καιρό κάνουν οι μεταγραφές να ολοκληρωθούν;
Οι μεταγραφές μπορει να κάνουν πάνω από 24 ώρες να ολοκληρωθούν από τη στιγμή που έχουν αποδεχθεί.

Γιατί η μεταγραφή μου ακυρώθηκε;
Μία μεταγραφή μπορεί να ακυρωθεί λόγω αλλαγής προπονητή ή αν ο αριθμός παικτών μίας εκ των ομάδων πέσει κάτω από τον ελάχιστο αριθμό παιχτών που επιτρέπεται να έχει μία ομάδα.

Μπορώ ακόμα να αγοράσω παίκτες εάν έχω αρνητική συζυγία χρημάτων;
Δεν μπορείς να αγοράσεις παίκτες και/ή να ανταλλάξεις παίκτες αν ο σύλλογος σου δεν έχει χρήματα.

Γιατί έχει ο πρόεδρος μπλοκάρει τη μεταγραφή;
Ο Chairman λαμβάνει τις αποφάσεις μεταγραφής με βάση μια σειρά από παράγοντες που έχουν σχεδιαστεί για να φροντίσουν τα συμφέροντα των δύο συλλόγων που συμμετέχουν. Ο πρόεδρος ενεργεί με ισότιμους όρους ανταγωνισμού για να κρατήσει το παιχνίδι δίκαιο και ισορροπημένο. Η συντριπτική πλειοψηφία των συναλλαγών έχουν εγκριθεί από τον Πρόεδρο.

Γιατί η SMFA μπλόκαρε την μεταγραφή μου;
Η SMFA μπορεί και θα μπλοκάρει οποιαδήποτε μεταγραφή κρίνει ασυνήθιστη και/ή αμφίβολη. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι η SMFA σας έχει κατηγορήσει για εξαπάτηση, καθώς την έχουν εμποδίσει μόνο για να εξασφαλιστεί ότι ο Κόσμος Παιχνιδιού παραμένει δίκαιος.

Γιατί η συναλλαγή μου ακυρώθηκε από την SMFA;
Η SMFA μπορεί και θα ακυρώσει μια μεταγραφή που κρίνει ότι είναι ασυνήθιστη και/ή αμφιλεγόμενη. Ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι η SMFA σας έχει κατηγορήσει για απάτη καθώς την έχουν εμποδίσει μόνο για να διασφαλιστεί ότι ο Κόσμος Παιχνιδιού παραμένει δίκαιος.

Γιατί ο παίκτης που αγόρασα δεν εχει δικαίωμα συμμετοχής στο κύπελλο;
Το αν θα είναι ένας παίκτης cup-tied εξαρτάται από την διοργάνωση και το είδος του Game World που συμμετέχετε. Αυτό εμποδίζει τις δυνατές ομάδες στο να αποκτήσουν άδικο πλεονέκτημα στη μεταγραφή ενός ταλαντούχου παίκτη από κάποιον σύλλογο που αποκλείστηκε σε προηγούμενους γύρους, σε μια προσπάθεια να αυξήσουν τις πιθανότητες τους στο κύπελλο.

Why does my player have a transfer ban?
Once a player moves club on a transfer they receive a 20 Turn transfer ban for managed or unmanaged clubs within your Κόσμος Παιχνιδιού,or a 2 turn transfer ban for transfer to an external club. This means that the player cannot be sold on again for 20 game Turns (20 league games) which is equivalent to 10 real life weeks or 2 game Turns (2 league games), equivalent of 1 real life week for transfers to external clubs. The club cannot receive any offers for the player and the player cannot be placed on the transfer list.

Τι θα μπορούσε να συμβεί σε μια μεταγραφή μετά από αλλαγή της βαθμολογίας των παίκτών;
Αν αγοράσετε ή πουλήσετε εναν παίκτη την ημέρα που η βαθμολογία του αλλάξει, τότε η συμφωνία θα μπορούσε να καταρρεύσει λόγω της αλλαγής της αξίας μετά την αλλαγή της βαθμολογίας του παίκτη.

Η μεταγραφή έχει καταρρεύσει καθώς ο παίκτης αρνείται να υπογράψει για την ομάδα μου;
Ένας παίκτης μπορεί να αρνηθεί να υπογράψει για σας αν η βαθμολογία του είναι σημαντικά υψηλότερη από τον μέσο όρο βαθμολογίας της ομάδας σας.