Βοήθεια

συμβουλές

Οικονομικά


Τί κίνητρο υπάρχει για μένα για να διατηρήσω ένα υγιές ισοζύγιο?
οι Σύλλογοι δεν μπορούν να αγοράσουν παίκτες όταν το ισοζύγιο τους είναι αρνητικό.

Σε περίπτωση που έχω χρέη θα λάβω κάποια ώθηση από μετρητά στο μέσον της σεζόν;
Όχι απαραίτητα, αλλά ο Πρόεδρος σου πάντα θα επενδύει μετρητά για να βεβαιώνει ότι το "καθαρό ενεργητικό" - οι "καθαρές υποχρεώσεις" του συλλόγου (δηλαδή, τα μετρητά και οι αξίες των ποδοσφαιριστών) δεν είναι ποτέ μικρότερο από το 50% του μέσου συλλόγου στο πρωτάθλημά σας.

Πώς μπορώ να βγάλω το σύλλογό μου από το χρέος;
Μέσα από Πωλήσεις Παικτών. Ο Πρόεδρος πάντα θα αναδιαρθρώνει το χρέος του συλλόγου σας, προκειμένου να βεβαιώνει ότι δεν είναι μεγαλύτερο από τη συνολική αξία των παικτών σας, ώστε πάντα να έχετε παίκτες διαθέσιμους προς πώληση για να ξεπεράσετε το χρέος.

Αν ο σύλλογος μου είναι χρεωμένος,θα πάει στον διαχειριστή;
Αν ένας σύλλογος είναι χρεωμένος δεν θα μπει ύπο διαχείρηση ούτε θα αναγκαστεί να δηλώσει πτώχευση.

Εάν είμαι σε χρέος θα λάβω βοήθεια;
Εάν η ομάδα σας είναι χρεωμένη τότε θα πρέπει να επανεξετάσετε τα οικονομικά σας και να κάνετε τις απαραίτητες αλλαγές προκειμένου να μειωθεί το χρέος σας.

Πότε θα αλλάξει η ισορροπία μου σε περίοδο μεταγραφών?
Η ισορροπία σου δεν θα αλλάξει μέχρι η μεταγραφή ολοκληρωθεί και ξεσκονιστεί.

Τι θα συμβεί αν κάνω πολλές μεταγραφικές προτάσεις, που υπερβαίνουν το υπόλοιπό μου;
Το υπόλοιπό σου δεν θα αλλάξει μέχρι να ολοκληρωθεί μια συμφωνία, άρα αν έχεις κάνει συμφωνίες που υπερβαίνουν το υπόλοιπό σου, τότε κάποιες θα καταρρεύσουν πριν να ολοκληρωθούν.

Μπορώ να πραγματοποιήσω μεταγραφή που το κόστος της είναι μεγαλύτερο από την οικονομική κατάσταση της ομάδας?
Όχι.

Θα επηρεάσει τα οικονομικά μου η αξία ενός παίκτη σε μία ανταλλαγή παικτών?
Αν ένας σύλλογος αγοράσει ή πουλήσει έναν παίκτη και δεν συμπεριλαμβάνονται χρήματα τότε δεν θα επηρεάσει τα οικονομικά.

Πότε παίρνω τα χρηματικά μου έπαθλα;
Στο τέλος κάθε χρονιάς θα λαμβάνεις χρηματικά έπαθλα από το SMFA ανάλογα με την τελική θέση σου στο πρωτάθλημα. Θα μπορούσες ακόμα να λάβεις χρηματικά έπαθλα μέσα στη διάρκεια της χρονιάς αν είχες κερδίσει ένα από τα διεθνή ή τα SMFA κύπελλα.

Υπάρχει άλλος τρόπος για να αυξήσω την κερδοφορία της ομάδας εκτός από την τακτική αγοραπωλησίας παικτών?
Η αγωνιστική απόδοση της ομάδος τόσο στους αγώνες πρωταθλήματος όσο και κυπέλλου αποτελεί βαρόμετρο για την προσέλευση των οπαδών και κατά συνέπεια την αύξηση των κερδών από πωλήσεις εισιτηρίων και πώληση εμπορικών σημάτων της ομάδας.

Πώς μπορώ να αυξήσω τα χρήματα που κερδίζει ο σύλλογος από την τηλεόραση;
Περίπου το 50% του εισοδήματος του πρωταθλήματος κατά τη διάρκεια μιας σεζόν παράγεται από τα χρήματα της τηλεόρασης.Κατανέμεται εξίσου μεταξύ όλων των συλλόγων στο πρωτάθλημα,μικρών και μεγάλων και ανεξάρτητα από την επιτυχία τους και ως εκ τούτου δεν μπορεί να αυξηθεί.

Πώς μπορώ να πληρώσω τους μισθούς των παικτών μου;
Σε κάθε γύρο,ο σύλλογος θα πρέπει να δίνει τους μισθούς των παιχτών σας,ανεξάρτητα από το αν έχετε έναν αγώνα ή όχι και αυτό γίνεται αυτόματα από τον πρόεδρό σας.