Σχετικά με εμάς

Δήλωση αποστολής

"Κάντε το καλύτερο παιχνίδι μάνατζερ ποδοσφαίρου στον κόσμο και άφησε τον κόσμο να παίξει δωρεάν!"

Οι Δέκα Αρχές Μας Στο Soccer Manager

 1. Το Soccer Manager είναι ελεύθερο για να παιχτεί. Πιστεύουμε οτι θα πρέπει πάντα να είναι ελεύθερο και ελεύθερα διαθέσιμο για να παιχτεί από οποιοδήποτε άτομο από οποιαδήποτε χώρα.


 2. Κατά την γνώμη μας το Soccer Manager είναι το καλύτερο διαδικτυακό παιχνίδι διαχείρισης ποδοσφαίρου παγκόσμια, αλλά θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε σκληρά για να το βελτιώνουμε διαρκώς με νέα χαρακτηριστικά και αναβαθμίσεις.


 3. Το Soccer Manager είναι το παιχνίδι όλου του κόσμου, που αναπτύχθηκε από οπαδούς του ποδοσφαίρου για οπαδούς του ποδοσφαίρου. Συνεπώς, χαιρετίζουμε οποιεσδήποτε ιδέες και προτάσεις που έχετε, κάνοντας το παιχνίδι "σας" καλύτερο. Ήδη, πολλές ιδέες που έχουν υποβληθεί σε μας μέσω των φόρουμ της κοινότητας, έχουν γίνει από τότε βασικά χαρακτηριστικά του Soccer Manager.


 4. Πιστεύουμε στην ανάπτυξη μιας διαδικτυακής κοινότητας φίλων, η οποία βασίζεται σε ένα παιχνίδι προπονητικής ποδοσφαίρου, όπου οι άνθρωποι μπορούν να βρίσκονται μαζί, να απολαμβάνουν το παιχνίδι και να κάνουν καινούργιους φίλους σε όλη την πορεία του παιχνιδιού.


 5. Η σελίδα έχει έσοδα μέσω των διαφημίσεων που προβάλει, καθώς επίσης κι από την πώληση προαιρετικών επιπρόσθετων πακέτων στο Κατάστημα SM. Τα έσοδα αυτά έχουν κύριο σκοπό να εξυπηρετούν τη διατήρηση της λειτουργίας του παιχνιδιού και να χρηματοδοτούν πιθανή μελλοντική ανάπτυξή του. Το SoccerManager θεωρεί πως η αποκόμιση αυτού του κέρδους πρέπει να γίνεται με ανοιχτό τρόπο, ηθικά και ειλικρινά:
  • Δεν εμφανίζουμε διαφημίσεις που θεωρούμε ότι είναι ανήθικες ή ακατάλληλες για ανηλίκους: π.χ πυροβόλα όπλα, όπλα, αλκοόλ, ναρκωτικά κλπ.
  • Οι διαφημίσεις που προβάλλουμε είναι σχετικές με την Ιστοσελίδα, περιορίζονται στο ελάχιστο και ανακατεύονται με τέτοιον τρόπο, έτσι ώστε να μην εμποδίζουν την απόλαυση που σας χαρίζει το παιχνίδι.
  • Εμείς δεν χρησιμοποιούμε pop-up, pop-under, πλήρης οθόνης, spy-ware, κλπ, ή οποιουδήποτε άλλου είδους διαφημίσεις που οι άνθρωποι απλά βρίσκουν ενοχλητικές.
  • Δεν χρησιμοποιούμε κόλπα, ψεύδη, ή κινήσεις κάτω από το τραπέζι για να προωθήσουμε τα προιόντα τα οποία είναι προς πώληση στο μαγαζί του SM


 6. Το Soccer Manager δεν προάγει ή ενθαρρύνει την βία, το ρατσιστικό μίσος, τον σεξισμό ή οποιαδήποτε άλλη μορφή διακρίσεων. Παλεύουμε για να κάνουμε το Soccer Manager ένα μέρος δωρεάν διασκέδασης και ευτυχίας για ανθρώπους όλων των ηλικιών, φυλών, θρησκειών και υπόβαθρων. Όλοι είναι καλοδεχούμενοι.!


 7. Υπάρχει μια φιλοσοφία στο Soccer Manager ότι ο πελάτης έχει προτεραιότητα, και ως εκ τούτου μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι υπάρχει μια σκληρά εργαζόμενη και αφοσιομένη ομάδα, με σκοπό να διατηρήσει τη λειτουργία του αγαπημένου σας παιχνιδιού προπονητικής όσο το δυνατό ομαλότερη.


 8. Εμείς πουλάμε κάποιες επεκτάσεις στο παιχνίδι μαζί με εμπορεύματα στο μαγαζί του SM. Όμως, για οτιδήποτε πουλάμε, θα υπάρχει πάντα ένας καλός λόγος για να το πουλήσουμε σε αντίθεση του να το δώσουμε δωρεάν. Η τιμή θα είναι όσο το δυνατόν φθηνή, θα υπάρχουν προαιρετικές επεκτάσεις στο παιχνίδι οι οποίες αυξάνουν την απόλαυση αλλά δεν δίνουν πλεονέκτημα στο παιχνίδι ενάντια στους διευθυντές που δεν τις αγοράζουν. Παραδείγματα παρακάτω:
  • Αν δίναμε σε όλους από έναν Εξατομικευμένο Κόσμο Παιχνιδιού δωρεάν, θα πλημμύριζε το παιχνίδι από Κόσμους Παιχνιδιού, οι περισσότεροι από τους οποίους θα ήταν κενοί καταστρέφοντας έτσι για όλους την συλλογική θεώρηση του παιχνιδιού.


 9. Υπάρχει μια καλή 'οικογενειακή' ατμόσφαιρα μεταξύ εκείνων που εργάζονται στο Soccer Manager, διατηρώντας μια από τις αρχές μας, ότι το εργασιακό περιβάλλον μπορεί και πρέπει να είναι ευχάριστο.


 10. Η τελευταία μας αρχή είναι η ίδια με την πρώτη! Το Soccer Manager είναι δωρεάν για όλους, θα είναι πάντα δωρεάν για όλους και πάντα θα γίνεται καλύτερο!

Όροι χρήσης | Κανόνες Συμπεριφοράς | Πολιτική Ασφάλειας | Χάρτης περιοχών | Σχετικά με εμάς | Επικοινωνία

© 2005-2019 Soccer Manager Ltd. Με την επιφύλαξη κάθε δικαιώματος. Όλα τα σήματα κατατεθέν είναι ιδιοκτησία των αντίστοιχων ιδιοκτητών τους.