Βοήθεια

συμβουλές

H μεταγραφή μπλοκαρίστηκε


Το SMFA θα μπλοκάρει οποιαδήποτε μεταγραφή που πιστεύει ότι είναι ασυνήθιστη ή ύποπτη. Την απόφασή τους την παίρνουν με την βοήθεια του Automated Transfer Monitoring System (ATMS) και δεν είναι προσωπική εμπάθεια ή επικριτική για εσάς. Η συμφωνία θα μπορούσε να μπλοκαριστεί για μία πληθώρα λόγων όπως για παράδειγμα αν δεν είναι δίκαια, υπερβολικά υπέρ μίας ομάδας ή για λόγους που αφορούν έναν ή περισσότερους λογαριασμούς των προπονητών. Αν πιστεύεται ότι η συμφωνία είναι δίκαια και δεν υπάρχει πρόβλημα με τον λογαριασμό σας τότε μπορεί να υπάρχει πρόβλημα με τον λογαριασμό του άλλου προπονητή για τον οποίο το SMFA δεν μπορεί να συζητήσει.

Το ATMS "μαθαίνει" με το χρόνο για τους προπονητές και πόσο δίκαια παίζουν. Προπονητές οι οποίοι συνεχώς παραβιάζουν τους κανόνες θα δυσκολεύονται όλο και περισσότερο να αλληλεπιδρούν με άλλους προπονητές, και όλο και συχνότερα οι μεταγραφές τους θα μπλοκάρονται.

Εάν η SMFA σας έχει μπλοκάρει τις μεταγραφές με κάποιον άλλον προπονητή, δεν θα αλλάξει την απόφασή της και θα ήταν καλύτερα να ψάξετε αλλού για να πραγματοποιήσετε τις μεταγραφές σας.