Βοήθεια

συμβουλές

Εκτίμηση (Οικονομικη) προέδρου


Η αξία αποφασίζεται από τον Πρόεδρο του συλλόγου όπου ανήκει ο παίκτης τη δεδομένη στιγμή. Η αξία αυτή εξαρτάται από τη σημασία του παίκτη στην ομάδα. Αν ο παίκτης είναι μέλος της πρώτης ομάδας ή ένας από τους καλύτερους παίκτες εντός της ομάδας, τότε ο Πρόεδρος θα τον κοστολογήσει με υψηλή τιμή. Πρόεδρος διαφορετικής ομάδας θα κοστολογήσει τον ίδιο παίκτη με διαφορετική τιμή, εφόσον ο τελευταίος μετακινηθεί σε άλλο σύλλογο.

Για παράδειγμα, ο Πρόεδρος της Μίλαν μπορεί να κοστολογεί τους "αναπληρωματικούς" παίκτες του στα 3 εκατομμύρια, αλλά, αν ο παίκτης πάει στη Σιένα, ο πρόεδρος της Σιένα μπορεί να τον κοστολογεί στα 5 εκ. καθώς θα ήταν πιο πολύτιμος για εκείνον.

Όταν κάνεις μια προσφορά για έναν παίκτη, θα πρέπει να είναι τουλάχιστον ίση με την κοστολόγηση του Προέδρου του, ώστε να ολοκληρωθεί η μεταγραφή αν γίνει δεκτή από τον προπονητή.

Ωστόσο, σε κάποιες περιπτώσεις ο Πρόεδρός σας μπορεί να μην αποδέχεται την αξιολόγηση του παίκτη οπότε δεν θα μπορείτε να κάνετε μία transfer offer για αυτόν τον παίκτη.