Βοήθεια

συμβουλές

Πριν την έναρξη της σεζόν


Η προετοιμασία των Πρωταθλήματα αναφέρεται στην περίοδο που μεσολαβεί από το τέλος της αγωνιστικής σεζόν μέχρι την έναρξη της καινούριας και αυτό είναι επίσης το χρονικό διάστημα που διεξάγεται το SMFA World Cup.

Η περίοδος προετοιμασίας μπορεί να χρησιμοποιηθεί από τις ομάδες που είχαν κερδίσει την άνοδο ή τον υποβιβασμό (ή στην πραγματικότητα από οποιαδήποτε ομάδα) για να βοηθήθουν να αξιολογήσουν την τρέχουσα θέση τους πριν από την έναρξη μιας νέας αγωνιστικής περιόδου.

Μόλις ολοκληρωθεί ο τελευταίος αγώνας της σεζόν μέσα στον Κόσμο Παιχνιδιού, κάθε σύλλογος θα λάβει ένα χρηματικό έπαθλο ανάλογα με την τελική του θέση στο πρωτάθλημα.

Το πρόγραμμα των αγώνων της νέας αγωνιστικής περιόδου ανακοινώνεται 11 μέρες μετά το τελευταίο παιχνίδι που διεξήχθη στο Κόσμος Παιχνιδιού. 5 μέρες μετά θα διεξαχθεί το παιχνίδι της πρεμιέρας της νέας αγωνιστικής περιόδου (συνεπώς η περίοδος προετοιμασίας διαρκεί 16 μέρες)

Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου κάποιες ομάδες θα έχουν ακόμα επίσημους αγώνες, για παράδειγμα αν έχουν προκριθεί στον τελικό κυπέλλου ή τερμάτισαν στις θέσεις για τα πλέυ-οφ ανόδου.

Εντούτοις, κάθε ομάδα δεν θα έχει ένα επίσημο αγώνα κατά τη διάρκεια του preseason. Λόγω αυτού ο Πρόεδρος θα μπορούσε να διοργανώσει μέχρι και τέσσερα φιλικά εναντίον άλλων συλλόγων που είναι ενεργοί στο Κόσμος Παιχνιδιού. Κάθε φιλικά που κανονίζονται δεν μπορούν να ακυρώνονται και θα επιδειχθούν μέσα στου συλλόγου το πρόγραμμα.

Τα φιλικά προετοιμασίας διοργανώνονται σε μέρες και ώρες που κανονικά θα υπήρχαν αγώνες πρωταθλήματος. Για παράδειγμα στους Τυποποιημένοι Kόσμοι Παιχνιδιoύ στις 20:00 Ώρα Παιχνιδιού Σάββατα και Τετάρτες.

Αν ο πρόεδρός σου έχει κανονίσει κάποια φιλικά παιχνίδια, τότε μπορείς να χρησιμοποιήσεις αυτά τα παιχνίδια για να δοκιμάσεις καινούριες τακτικές ή ακόμα για να δώσεις στους μη χρησιμοποιούμενους παίκτες ένα ξεμούδιασμα. Σε αυτά τα φιλικά παιχνίδια οι τιμωρημένοι παίκτες μπορούν να παίξουν, η φυσική κατάσταση ενός παίκτη δεν μειώνεται, οι παίκτες δεν μπορούν να τραυματιστούν, οι κίτρινες και οι κόκκινες κάρτες δεν καταγράφονται, και ο παίκτης θα ξεκινήσει το παιχνίδι με την φυσική κατάσταση που έχει έως εκείνη την στιγμή.